فهرست مطالب
- 1 انواع دفاتر پلمپ
- 2 مشمولین پلمپ دفاتر قانونی
- 3 اخذ دفاتر پلمپ
- 4 مراحل درخواست پلمپ دفاتر
- 5 راهنمای درخواست پلمپ دفاتر
- 6 دفاتر خاص پلمپ شرکت
- 7 مدارک پلمپ دفاتر
- 8 مهلت ارسال دفاتر پلمپ به اداره پست
- 9 پیگیری پلمپ دفاتر ارسال شده
- 10 صفحه ارسال اطلاعات پستی پلمپ دفاتر
- 11 اوراق پلمب دفاتر تجاری
- 12 هزینه پلمپ دفاتر چقدر است ؟
- 13 پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی و حقوقی در ایران
- 14 پلمپ دفاتر ۱۴۰۱
پلمپ دفاتر و مهلت پلمپ دفاتر قانونی و تجاری و تشریح کلیه مدارک و مراحل اخذ دفاتر پلمپ به همراه اعلام هزینه کلی به صورت اختصاصی 50 برگ تا دفاتر خاص. پلمپ دفاتر شرکت چیست؟ سامانه و سایت پلمب دفاتر قانونی سال 1400؟ پیگیری و مراحل پلمپ دفاتر و هزینه پلمپ دفاتر روزنامه و کل به چه صورت است؟ پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی به چه صورت است؟ پلمپ دفاتر 1401 چه زمان باید انجام شود؟
پلمپ دفاتر روزنامه و کل, دریافت و تحریر دفاتر قانونی بر اساس قانون تجارت و قانون مالیات های مستقیم جهت شرکت ها و موسسات و اشخاص حقیقی دسته اول (بیش از 3 میلیون تومان درآمد در سال 94 و قبل از آن داشته باشند) و مشاغل بیان شده در زیر الزامی می باشد.
از جمله خدماتی که موسسات خدمات حسابداری ارائه می دهند اجرا و پیگیری پروسه پلمب و اخذ دفاتر قانونی متقاضیان می باشد.
انواع دفاتر پلمپ
انواع دفاتر پلمپ به شرح زیر می باشد:
- دفتر روزنامه
- دفتر کل
- دفتر دارائی
- دفتر کپیه
مقررات ویژه ای وضع شده است تا اعتبار و اهمیت و سندیت دفاتر تجاری حفط شود. به گونه ای که بر اساس مواد 11 و 12 قانون تجارت باید دفاتر روزنامه و کل دارائی پیش از هر نوع معامله ای از سوی نماینده اداره ثبت شماره گذاری و امضاء و پلمپ گردد.
از آنجایی که امروزه سیستم جدید اینترنتی راه اندازی شده است، افراد قادر می باشند از طریق سامانه اداره ثبت شرکت ها درخواست خود را برای دریافت پلمپ دفاتر تجاری اعلام کنند.
ما در این نوشته تصمیم داریم تا مراحل ثبت اینترنتی را به صورت کامل برای شما توضیح دهید. درصورتی که شما در خصوص هر یک از مراحل سوالی داشتید می توانید با کارشناسان ما در موسسه ثبت شرکت ذهن ناب تماس برقرار کنید.
مشمولین پلمپ دفاتر قانونی
مشمولین پلمپ دفاتر قانونی به شرح زیر می باشند:
- تمامی اشخاص حقوقی که در اداره ثبت شرکت ها به رسانده شده اند.
- تمامی اشخاص حقیقی دارنده کسب و کار (دسته اول موضوع آیین نامه اجرایی ماده 95)
- افرادی که مجموع فروش آن ها و یا ده برابر درآمد آن ها بر اساس برک قطعی مالیات از سال 91 به بعد بیشتر از 3 میلیارد تومان بوده است و درخصوص اشخاص حقیقی که کسب و کار داشته و خدمات ارائه می دهند مانند وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری و پزشکان 1.5 میلیارد تومان بیشتر باشد.
- تشکل های قانونی مانند (انجمن ها، احزاب، اتحادیه های صنفی)
مودیان دسته اول آیین نامه اجرایی پلمپ دفاتر
اشخاص بیان شده در زیر جدا از حجم فعالیت جزء مودیان دسته اول آیین نامه اجرایی ماده 95 به شمار می روند.
- کسانی که دارای کارت بازرگانی هوشمند می باشند واردکنندگان و صادرکنندگان
- صاحبان کارخانه ها و واحد های تولیدی و بهره برداران معادنی که دارای مجوز تاسیس و پروانه می باشند.
- کسانی که دارای هتل های سه ستاره و بالاتر می باشند
- صاحبان بیمارستان ها، کلینیک های تخصصی و زایشگاه ها
- صاحبان مشاغل صرافی
- فروشگاه های زنجیره ای که جواز فعالیت از وزارتخانه ذیربط را دارند
بر اساس ماده 6 قانون تجارت تمامی تجار مکلف می باشند که رویدادهای مالی عملیات تجاری خود را در دفاتر قانونی روزنامه و کل ثبت (دفاتر پلمپ) نمایند.
بنابراین به موجب ماده 11 قانون تجارت، دفاتر گفته شده باید به وسیله ادارات ثبت، مهر و امضاء و پلمپ گردند.
نکته: پیگیری کردن و عملیات پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی و حقوقی و اخذ آن از وظایف حسابداران است.
اخذ دفاتر پلمپ
اخذ پلمپ دفاتر چیست و در طی سال جاری تشریفات ثبت نام و اخذ پلمپ دفاتر قانونی را اداره کل ثبت شرکت ها از طریق اینترنتی صورت می دهد.
به خاطر همین موضوع هم موسسه ذهن ناب در اینجا مراحل ثبت نام اینترنتی را به صورت زیر ارائه می نماید.
برای انجام این کار باید مراحل زیر را طی نمود:
نخست وارد سایت اداره ثبت شرکت ها شوید.
مراحل درخواست پلمپ دفاتر
برای انجام پلمپ دفاتر قانونی کار نخست باید به سامانه اداره ثبت شرکت ها (قسمت پلمپ دفاتر تجاری) مراجعه نمود. چنانچه فرد متقاضی پلمپ دفاتر ف شخصی حقوقی ثبت شده در مرجع ثبت شرکت ها باشد، باید از قسمت اطلاعات متقاضی پلمپ، (نوع شخص متقاضی) قسمت مشخص شده مربوط بع شخص حقوقی را انتخاب نماید.
و بعد از آن تابعیت و شناسه ملی و شماره تلفن ثابت و کد پستی شخصیت حقوقی را وارد سامانه سازد. (لازم به اشاره می باشد که کلیه پیامک های مربوط به پروسه انجام کار به شماره همراه ثبت شده ارسال خواهد شد)
راهنمای درخواست پلمپ دفاتر
راهنمای درخواست پلمپ دفاتر به شرح زیر می باشد:
اطلاعات متقاضی حقوقی پلمپ دفاتر روزنامه و کل
درصورتی که متقاضی پلمب دفاتر شخص حقوقی یا شرکت باشید و اطلاعات مربوط به آن در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده باشد باید از قسمت اطلاعات متقاضی پلمپ بخش مشخص شده مربوط به این شخص حقوقی انتخاب نمود.
زمانی که این شخص حقوقی انتخاب شود، بخش های مختلفی که باید در سیستم ورود اطلاعات کرد، تغییر خواهد نمود. نخست شما باید تابعیت و بعد شناسه ملی شخص حقوقی را وارد نمود. بعد از آن نیز شماره تلفن ثابت و کد پستی شخصیت حقوقی، درست بر اساس اطلاعات شناسه ملی را وارد اطلاعات کرد.
توجه: باید دقت شود که اطلاعات وارد شده مطابق شناسه ملی باشد وگرنه کاربر بای خطا مواجه می گردد.
اطلاعات متقاضی پلمپ دفاتر روزنامه و کل
در این مرحله نیز باید اطلاعات “آدرس محل اخذ دفاتر پلمپ شده” وارد اطلاعات شود.
کاربران محترم توجه کنید که دفاتر پلمپ شده، تنها بعد از پلمپ با توجه به استان/شهر مقصد و نشانی مربوط، به کد پستی درج شده در زیر جهت درخواست کننده فرستاده می شود. لذا کاربران باید در وارد نمودن این اطلاعات دقت مورد نیاز را به خرج دهند.
درصورتی که شهر مد نظر کاربران، در اطلاعات ارائه شده موجود نباشد، پس آن شهر هنوز به سامانه مکانیزه پلمپ دفاتر جاری ملحق نشد است. پس کاربران باید جهت درخواست دفاتر پلمپ خود به شیوه مرسوم قدیمی عمل کنند.
اطلاعات شخصیت حقوقی پلمپ دفاتر
باید در این صفحه کاربر اطلاعات شخص حقوقی را با دقت مشاهده و بررسی کند. در صورت مشاهده هر نوع مغایرت و یا نادرست بودن اطلاعات به واحد ثبتی مربوطه مراجعه کنید.
توجه: کاربران محترم باید دقت داشته باشند که دفاتر بعد از پلمپ به نشانی که در این صفحه نمایش داده شده است، ارسال خواهد گشت. لذا در صورت درستی اطلاعات نشانی شخص حقوقی اطمینان پیدا کنید.
بعد از کلیک کردن روی “تایید اطلاعات شخص حقوقی” و همینطور کلید “گام بعدی” تمامی اطلاعات شخص حقوقی از سوی کاربر تایید شده است و در صفحه بعدی مطابق همین اطلاعات به کاربران شماره پیگیری اختصاص داده می گردد.
اطلاعات اظهارنامه پلمپ دفاتر را تکمیل می کنند
پیش از هر چیز دیگری کاربران می توانند شماره پیگیری خود را در این صفحه مشاهده کنند.
دراین صفحه نخست باید سمت تکمیل کننده اظهارنامه مشخص شود و بعد اطلاعات مربوط به یکی از اعضا هیئت مدیره در پایین صفحه وارد اطلاعات می گردد. اسامی سایر اعضاء هیئت مدیره در صفحه بعد وارد می شود.
اطلاعات هیئت مدیره شرکت یا موسسه پلمب دفاتر
اطلاعات سایر اعضاء هیئت مدیره شرکت یا موسسه در این صفحه وارد خواهد گشت. اطلاعاتی مانند: نام و نام خانوادگی، شماره تلفن همراه، کدپستی و…
باید بعد از وارد ساختن اطلاعات هر کدام از اعضاء، کلید “ثبت اطلاعات شخص” را زد. بعد از کلیک کردن بر روی این کلید اطلاعات در پایین صفحه به نمایش در می آید و نوبت به وارد کردن اطلاعت شخص بعدی می رسد.
توجه: باید دقت شود که اطلاعات اشخاص با تابعیت ایرانی باید بر اساس کد ملی شخص باشد.
درصورتی که کاربران بخواهند که اطلاعات هر یک از اشخاص را مشاهده کنند می توانند بر روی علامت مشاهده و ویرایش کلیک کنند.
و چنانچه هم که بخواهید اطلاعات یک شخص را حذف کنید می توانید بعد از مشاهده اطلاعات آن شخص با استفاده از کلید “حذف شخص” آن شخص را حذف کنید و در پایان هم می توان توسط کلی “گام بعدی” وارد صفحه بعدی شد.
صفحه سمت هیئت مدیره شرکت یا موسسه در پلمب دفاتر قانونی
شما در این صفحه می توانید سمت اعضاء هیئت مدیره که در صفحه قبل اطلاعات آن ها وارد شده است را مشخص نمایید. نخست عضو هیئت مدیره را مشخص می کنیم. سپس در مقابل آن سمت او را مشخص می نماییم. مدت زمان تصدی که محدود می باشد و یا نامحدود و تاریخ شروع سمت هم که از تقویم مشخص شده انتخاب می شود.
در اینجا نیز وضعیت حدود حق امضاء اعضاء هیئت مدیره را مشخص می نماییم. بعد سمت عضو هیئت مدیره را تعیین می نماییم. بعد از وارد ساختن تمامی اطلاعات ستاره دار مربوط به سمت هیئت مدیره، با استفاده از کلید “ثبت سمت شخص” سمت شخص ثبت می گردد و می توان سمت فرد دیگر را وارد اطلاعات نمود.
شما می توانید با استفاده از علامت مشاهده و یا ویرایش اطلاعات مربوط به سمت هر شخص را مشاهده و یا اینکه آن را ویرایش نمایید. درصورتی که شما بخواهید که اطلاعات یک شخص را حذف کنید؛ می توان توسط کلید “حذف سمت شخص” اطلاعات او را حذف کنید. باید دقت شود که برای حذف اطلاعات هر شخص باید پیش از آن بر روی علامت ویرایش کلید کرد تا اطلاعات اشخاص نمایش داده گردد.
در پایان هم توسط کلید “گام بعدی” وارد صفحه بعدی خواهید شد.
صفحه دفتر مورد تقاضا پلمب دفاتر
در این صفحه هم “دفتر مورد تقاضا شخص” دفتر کل و روزنامه و همینطور “تعداد برگ های دفتر” و تعداد جلدهای دفتر به وسیله متقاضی مشخص می شود.
نخست دفتر روزنامه، تعداد صفحات و تعداد جلد را انتخاب می نماییم و بعد کلید ذخیره را کلیک می نماییم. بعد دفتر کل، تعداد صفحات و تعداد جلد را انتخاب می نماییم و بعد کلید ذخیره را کلیک کنید. بعد از وارد کردن اطلاعات دفتر مورد تقاضا، باید کلید “ذخیره دفتر مورد تقاضا” برای ذخیره اطلاعات کلیک گردد.
درصورتی که لازم است که اطلاعات وارد شده حذف شوند می توان با استفاده از “حذف دفتر مورد تقاضا” این کار را انجام داد.
صفحه تایید صحت اطلاعات پلمب دفاتر
این صفحه از دو بخش تشکیل شده است. “اظهارنامه پلمپ دفتر تجاری” و “مدارک مورد نیاز” باید متقاضی در این صفحه درستی اطلاعات خود را تایید کند. می توان این کار را با کلیک نمودن بر روی “تایید اظهارنامه پلمپ و مدارک مورد نیاز” انجام داد.
در صفحه “مدارک مورد نیاز” تمامی مدارکی که متقاضی باید آن را آماده سازد مشخص می گردد.
درصورتی که صحت کلیه اطلاعات از سوی متقاضی تایید شود، توسط کلید “پذیرش نهایی” تمامی اطلاعات درخواست به سازمان ارسال خواهد گشت.
تائید نهایی پلمپ دفاتر قانونی
باید پس از تکمیل اطلاعات در سامانه و انجام دادن درست مراحل اینترنتی ثبت و کلیک بر روی پذیرش نهایی، اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر مهر و امضاء شده دریافتی از اینترنت را همراه با دیگر مدارد که در زیر بیان شده است را به اداره ثبت ارسال کنید تا اداره پست دفاتر پلمپ را به آدرسی که در سامانه درج شده است بفرستد.
بعد از اینکه مدارک را ارسال کردید و کد پیگیری را دریافت نمودید، باید بر روی گزینه پلمپ دفاتر کلیک نمایید. شما باید شماره پیگیری و تاریخ تحویل مدارک به پست را در سامانه درج کنید و در پایان بر روی گزینه پذیرش نهایی، کلیک نمایید و وارد مرحله بعدی گردید.
پرداخت مبلغ پلمپ دفاتر
پس از ارسال مدارک، کارشناس حقوقی مدارک را مورد بررسی قرار داده و در صورتی که بعد از بررسی، توسط کارشناس مربوطه تایید شود؛ (می توانید ازطریق همین سامانه پیگیری کنید) اجازه پرداخت وجه دفاتر و پلمپ آن ها صادر می شود. در این شرایط متقاضیان باید وارد سامانه شده و وجه مشخص شده را به صورت اینترنتی پرداخت کنند.
توجه: درصورتی که کاربر نیازمند دفاتر خاص باشد، باید بعد از پایان مراحل درخواست و تایید نهایی در سامانه ادرات پست مرکز استان یا شهرستان مراجعه کرده و نسبت به تحویل دفاتر اقدام کند.
دفاتر خاص پلمپ شرکت
درصورتی که کاربر نیازمند دفتر خاصی باشد (دفاتر خاص دفاتری هستند که با توجه به الزامات شرکت ها و موسسات، به وسیله شخص متقاضی تهیه و چاپ می شود و متقاضی باید بعد از پایان مراحل درخواست و تایید نهای، به ادارات پست مرکز استان یا شهرستان و در تهران به منطقه 13 پستی واقع در خیابان کارگر جنوبی چهارراه لشکر مراجعه کرده و دفاتر خود را تحویل دهد. می تواند بر روی “دفاتر خاص” کلیک کند) بعد از ثبت تمامی اطلاعات این صفحه می توان توسط کلید “گام بعدی” وارد صفحه بعدی شد.
مدارک پلمپ دفاتر
مدارک پلمپ دفاتر روزنامه و کل به دو دسته مدارک اشخاص حقیقی و حقوقی تقسیم می شود که به صورت کلی توضیح می دهیم:
مدارک پلمپ دفاتر اشخاص حقوقی
مدارک پلمپ دفاتر اشخاص حقوقی یا شرکت های با شرح زیر می باشد:
- ارائه اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر مهر و امضاء شده اخذ شده از اینترنت
- ارائه تصویر آخرین روزنامه رسمی شخصیت حقوقی
- ارائه اصل یا کپی وکالتنامه و یا معرفی نامه در مورد اشخاص دولتی
مدارک پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی
مدارک پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی به شرح زیر می باشد:
- ارائه اصل اظهارنامه پلمپ دفاتر مهر و امضاء شده اخذ شده از اینترنت
- کپی کارت ملی متقاضی پلمپ دفاتر
- کپی پروانه کسب و یا جواز فعالیت کسبی
مهلت ارسال دفاتر پلمپ به اداره پست
مدارک فوق باید حداکثر در طی سه روز از طریق باجه های پستی به صورت پیشتاز به آدرس زیر فرستاده شود:
آدرس: تهران، تقاطع خیابان میر داماد با اتوبان مدرس پلاک 275 کد پستی 191891336
نکته: بعد از ارسال مدارک و دریافت کد پیگیری درخواست سایت اداره ثبت شرکت ها بخش پلمپ دفاتر را انتخاب نمایید و بعد شماره پیگیری و تاریخ تحویل مدارک به پست را وارد کرده و بر روی ارسال اطلاعات پستی کلیک نمایید.
شروع سال مالی جهت اخذ پلمپ دفاتر
سپس باید قسمت شروع سال مالی و شروع ماه مالی را هم تکمیل نمایید. منظور از شروع سال و ماه و روز مالی ، انتخاب آن ها مطابق مراتب مشخص شده در اساسنامه شخصیت حقوقی که ثبت شده است می باشد. همینطور تاریخ پایان سال مالی هم به وسیله سامانه محاسبه می شود . روشن است که تاریخ ثبت شخصیت حقوقی و درخواست پلمپ مبنای آغاز سال ، ماه و روز مالی نیست.
بعد از شماره پیگیری پلمپ دفاتر چه باید کرد؟
بعد سمت تکمیل کننده از اظهارنامه از فهرست را انتخاب نمایید و اطلاعات مربوط به یکی از اعضاء هیئت مدیره را در سامانه درج کنید.
در این مرحله نیز اسامی مابقی اعضاء هیئت مدیره را همراه با اطلاعات مربوط به آن ها مانند نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد و باقی موارد را وارد سازید و در در پایان نیز با کلیک کردن بر روی گزینه گام بعدی، به مرحله بعدی بروید.
سپس با تعیین کردن عضو هیئت مدیره، سمت اشخاص هیئت مدیره، مدت تصدی محدود/نامحدود و تاریخ آغاز سمت را وارد سیستم سازید. بعد وضعیت حدود حق امضاء هیئت مدیره و بعد از آن سمت عضو هیئت مدیره را مشخص کنید.
پیگیری پلمپ دفاتر ارسال شده
پیگیری مرسوله پستی بعد از ارسال توسط شماره پیگیری در سامانه اداره ثبت شرکت ها امکان پذیر می باشد. کاربران محترم دقت داشته باشند که بعد از پذیرش نهایی درخواست، درصورتی که مدارک مورد نیاز در زمان تعیین شده به ثبت شرکت ها ارسال نشود سبب بی اعتباری درخواست ارائه شده خواهد گشت.
مطالعه کنید :سامانه ثبت شرکت ها
تقاضا دفاتر پلمپ
یک فرم دیگری هم است با عنوان دفتر مورد تقاضای شخص، باید در این مرحله هم، نوع دفتر مورد تقاضا شخص دفتر کل و روزنامه و همینطور تعداد برگ های دفتر و تعداد جلدهای دفتر را وارد سازید و طالاعات وارد شده را هم ذخیره کنید.
بعد از آنکه مراحل بیان شده را طی کردید، وارد صفحه تایید صحت اطلاعات می شوید، در این مرحله باید گزینه تایید اظهارنامه پلمپ و مدارک مورد نیاز را انتخاب نمایید.
صفحه ارسال اطلاعات پستی پلمپ دفاتر
بعد از اینکه شما بر روی کلید “پذیرش نهایی” کلیک کردید صفحه زیر نمایش داده می گردد که شامل اطلاعات درخواست مد نظر متقاضی می باشد.
در این صفحه “اطلاعات پستی” مربوط به مدارک ارسال شده هم موجود می باشد. متقاضیان گرامی باید بعد از ارسال مدارک از طریق پست، شماره بارکد پستی، تاریخ تحویل مدارک به پست و نوع مدرک چاپی خود را در این قسمت مشخص کنند و توسط کلید “ارسال اطلاعات پستی” اطلاعات مربوط به ارسال مدارک به پست را به سازمان ثبت اسناد ارسال کنند.
کاربران محترم دقت داشته باشند که ورود و ارسال اطلاعات پستی الزامی می باشد.
اوراق پلمب دفاتر تجاری
پس از پذیرش نهایی شما باید دو نسخه پرینت بگیرید.
- نسخه اول اظهارنامه پلمپ دفاتر
- نسخه دوم رسید پذیرش درخواست پلمپ
که شما باید هر دو نسخه را پس از پایان کار پرینت گرفته و نسخه اظهارنامه را به همراه مدارک به اداره پست مربوطه ببرید و به اداره ثبت پست نمایید. توسط کلید “چاپ رسید پذیرش درخواست پلمپ” رسید از سوی سیستم به کاربران از درخواست ارائه می گردد.
در صفحه “مدارک مورد نیاز” تمامی مدارک لازم که متقاضی باید آن ها را آماده کند مشخص می گردد. توسط کلید “چاپ رسید پذیرش درخواست پلمپ” رسید از سوی سیستم به کاربران از درخواست ارائه می گردد. در پایان نیز باز یادآور شویم که پس از ثبت درخواست اینترنتی پلمپ دفاتر، ارسال مدارک از طریق دفاتر پستی منتخب الزامی می باشد.
هزینه پلمپ دفاتر چقدر است ؟
هزینه پلمپ دفاتر ۱۴۰۰ شامل موارد زیر می باشد:
- تنظیم اوراق مربوط به اخذ پلمپ دفاتر
- ورود سیستمی کلیه اوراق تنظیم شده
- پرداخت هزینه پلمپ دفاتر (بر اساس تعداد برگ محاسبه می شود)
- پست اوراق به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری
- اخذ پلمپ دفاتر در شهرستان ها و شهر هایی به جزء تهران با هزینه کمتر انجام می شود.
برای کسب اطلاع از مراحل و هزینه های ثبتی پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی و حقوقی با ما تماس بگیرید. شماره تماس در زیر گذاشته شده است.
پلمپ دفاتر اشخاص حقیقی و حقوقی در ایران
از آنجایی که دفاتر پلمپ قانونی تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی می بایست قبل از شروع سال مالی اخذ گردد می تواند دسته بندی زیر را به صورت خلاصه بیان نمود.
- دفاتر پلمپ اشخاص حقیقی
- دفاتر پلمپ شرکت با مسئولیت محدود
- دفاتر پلمپ شرکت سهامی خاص
- دفاتر پلمپ موسسات غیر تجاری
- دفاتر پلمپ شرکت های تعاونی
پلمپ دفاتر شرکت با مسئولیت محدود
دفاتر کل و روزنامه شرکت های با مسئولیت محدود که تعداد اعضاء هیات مدیره آن ها حداقل ۲ عضو می باشد تهیه و صادر می گردد. امضاء یکی از صاحبان امضاء که عضو هیات مدیره می باشد روی اوراق کفایت می کند.
پلمپ دفاتر شرکت سهامی خاص
دفاتر کل و روزنامه شرکت های سهامی خاص که تعداد اعضاء هیات مدیره آن ها حداقل ۳ عضو می باشد تهیه و صادر می گردد. امضاء یکی از صاحبان امضاء شرکت سهامی خاص که عضو هیات مدیره می باشد روی اوراق کفایت می کند.
پلمپ دفاتر موسسات
دفاتر کل و روزنامه موسسات غیر تجاری که تعداد اعضاء هیات مدیره آن ها حداقل ۲ عضو می باشد تهیه و صادر می گردد. امضاء یکی از صاحبان امضاء موسسه که عضو هیات مدیره می باشد روی اوراق کفایت می کند.
دفاتر پلمپ اشخاص حقیقی
دفاتر کل و روزنامه اشخاص در یک جلد با تعداد برگ مشخص تهیه و صادر می گردد. این دفاتر با توحه به نام بنگاه شخص حقیقی صادر می گردد.
پلمپ دفاتر شرکت تعاونی
دفاتر کل و روزنامه شرکت های تعاونی چه مصرف چه تولید که تعداد اعضاء هیات مدیره آن ها در اساسنامه مشخص می باشد تهیه و صادر می گردد. امضاء یکی از صاحبان امضاء که عضو هیات مدیره می باشد روی اوراق کفایت می کند.
اعلام هزینه سامانه پلمپ پس از ارسال مدارک
پس از ارسال مدارک از طریق پست و درج شماره رسید مشتری در بخش درخواست پیگیری پرتال اداره ثبت شرکت ها، مدارک توسط کارشناسان اداره ثبت شرکت ها مورد بررسی قرار می گیرد.
درصورت عدم مغایرت مدارک ارسالی با اطلاعات که در اداره ثبت شرکت ها وجود دارد، درستی اطلاعات تایید می گردد و اجازه پرداخت وجه دفاتر و پلمپ آن ها صادر می شود و افراد می توانند به سایت پرداخت مراجعه نموده و پرداخت را به صورت اینترنتی انجام دهند.
پلمپ دفاتر ۱۴۰۱
با توجه به زمان اخذ پلمپ دفاتر ۱۴۰۱ تا قبل از فروردین سال ۱۴۰۱ تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی دارای کسب و کار ملزم به دریافت دفاتر پلمپ ۱۴۰۱ می باشند.
در موسسه ثبتی ذهن ناب دریافت پلمپ دفاتر ۱۴۰۱ حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز بعد از تکمیل و تحویل مدارک برای متقاضی توسط اداره ثبت شرکت ها پست می شود.
- دسته بندی ها:
- پلمب دفاتر
فرم اخذ پلمپ دفاتر
لطفا فرم اخذ پلمپ دفاتر زیر را تکمیل و برای موسسه ارسال فرمائید تا در سریعترین زمان پیش فاکتور برای شما ارسال و ظرف یک هفته بعد از تائید پیش فاکتور دفاتر را دریافت کنید:
[iphorm id=”5″ name=”پلمپ دفاتر”]